:: Elkészültek Balatonfüred legújabb nevezetessége, az Annagora görög falu több létesítményének épület-gépészeti munkái.
részletek

:: Ismerje meg modern épületgépészeti megoldá-sainkat, mint a falfűtés-hűtés, központi porszívó, vagy napkollektor.
részletek

 

 

:: Kérdése, kérése van? Taná-csot, árajánlatot szeretne? Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. 
 
 
» SZOLGÁLTATÁSOK  » GÁZÜZLETÁG   »  P B   G Á Z

 


»  L A K O S S Á G I   P A L A C K O S   P B   G Á Z   F O R G A L M A Z Á S

A fogyasztói igények legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében, meghosszabbított nyitva tartással és megrendelés esetén házhoz szállítással állunk kedves vásárlóink rendelkezésére

  • Szolgáltatási területünk Veszprém és 15-20 km-es vonzáskörzete
  • Célunk a megrendelők pontos és gyors kiszolgálása
  • A lakossági palackos PB gáz igények kielégítését túrajáratok beindításával is bővítettük, így még kényelmesebbé vált a gázpalackok cseréje
  • Szakembereink a gázpalackok le- és felszerelését is megoldják, egyben ellenőrzik a fogyasztó gázkészülékét is

»  M I É R T   H A S Z N Á L J O N   P B   G Á Z T ?

- A PB gáz tiszta:
mert tökéletes égésének köszönhetően erősen csökkenti a szénmonoxid és nitrogén oxid keletkezését, és szinte teljesen megszünteti a kénes, piszkos, füstös és egészségre káros égéstermékek keletkezését,

- A PB gáz gazdaságos:
mert a kedvező felhasznált/leadott energia következtében kevesebb, egyben olcsóbb energiát használhat fel.

- A PB gáz biztonságos:
a töltőüzemeket elhagyó minden egyes palackra a csatlakozófejet elfedő zsugorfólia kerül, mely biztosítja a fogyasztókat arról, hogy a töltőüzem és a végfelhasználó között illetéktelenek nem férhetnek a palack tartalmához, hogy a palackban megfelelő mennyiségű gáz van, és hogy a palack minden biztonsági előírásnak megfelel. A palack másik fontos tartozéka a nyakára helyezett műanyag gallér, melyen megtalálható minden olyan információ és tudnivaló, melyek betartásával a fogyasztók maximális biztonsággal használhatják a palackokat

»  T A R G O N C A   M O T O R G Á Z

A Bocskay Épületgépészeti Kft, a partnereként, targonca motorgáz forgalmazását és házhozszállítását is végzi, a megrendelővel kötött szerződések alapján. A targoncákra új, gyors csatlakozórendszereket telepítünk, így a palackok cseréje gyorsabb és biztonságosabb is.

Gázüzemű targoncák energiaellátásához a tartályos PB-gáz az egyik leghatékonyabb, leggazdaságosabb és nem utolsó sorban környezetkímélő energiaforrás.

»  P B   G Á Z T A R T Á L Y O K   T E L E P Í T É S E

Hogy a téli tüzelővásárlás kényelmetlenségeit elkerülje, és hogy pénzt takaríthasson meg, forduljon a Bocskay Épületgépészeti Kft -hez!

A tartályos tároló rendszerének köszönhetően a gáz eljuthat azokba az otthonokba is, amelyek nem kapcsolhatóak a vezetékes rendszerbe. Ez a modern, környezetbarát, és nem utolsósorban energiatakarékos fűtési rendszer állandó meleget hoz otthonába, folyamatosan melegvizet biztosít konyhájában és fürdőszobájában, sőt segítségével kedve szerint szabályozhatja a sütés és főzés hőfokát is.

A partnereként tartályos gáz rendszerek telepítését is vállaljuk,

  • hétvégi házak,
  • családi házak,
  • vendéglátóegységek,
  • mezőgazdasági egységek, mint állattartó, szárítóépületek, ipari egységek

ellátására, olyan objektumokban, ahol a földgázhálózat nem épült ki.

A tartályos PB-gáz gyorsan telepíthető, környezetbarát energiaforrás Családi házak, panziók, ipari-, és mezőgazdasági üzemek, fóliasátrak, melegházak, keltetok, szárítók, energiaellátásához a tartályos PB-gáz a leggazdaságosabb, legkényelmesebb, leghatékonyabb megoldás.

A otthona gázellátását telepített kistartályos rendszerrel oldja meg, amely egy vagy több családi ház ellátására is alkalmas. A kényelmet nyújt, hiszen teljes körű szolgáltatást biztosít: ingyenes tanácsadással, a gázellátó rendszer tervezésével, a tartály és csatlakozóvezeték telepítésével, az engedélyek beszerzésével, megbízható gázszolgáltatással, folyamatos karbantartással és minőségi ellenőrzéssel áll megrendelői rendelkezésére.

Területünk a Balaton-felvidék, Bakony és környéke.


 
Design & programozás Vissza a kezdőoldalra Vissza a kezdőoldalra